Kom op 10 maart helpen en spelen in Park de Bleijke

Home / Actueel / Kom op 10 maart helpen en spelen in Park de Bleijke

Op zaterdag 10 maart is het weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Park de Bleijke zijn er dan ook weer diverse activiteiten voor jong en oud. Stichting Park de Bleijke nodigt ouders en kinderen dan ook van harte uit in het park vanaf 10.00 uur. We gaan deze dag de kruidentuin een voorjaarsbeurt geven en bankjes en bruggen schoonmaken. Voor de kinderen liggen de visnetjes klaar. Rond 12.00 uur is er lunch met wat lekkers van het vuur.

Heb je zin om mee te helpen en mee te spelen, meld je dan aan via: parkdebleijke@gmail.com
Mocht het weer niet meezitten dan gaat de actie misschien niet door. Hou daarom facebookpagina Cool Nature Park de Bleijke in de gaten.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Stuur ons een mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.