Feestelijke opening pontje op buitenspeeldag 13 juni 2018

Home / Actueel / Feestelijke opening pontje op buitenspeeldag 13 juni 2018

Het was een feestelijke en geslaagde buitenspeeldag in het park. Burgemeester Besselink opende en doopte samen met vier kinderen het pontje en even later voer het schip vol beladen vrolijk heen en weer. Boven het vuurtje werden vele pannenkoeken gebakken en in het speelwater werden allerlei soorten waterdiertjes gevangen.

Wij willen iedereen die bijgedragen heeft aan het pontje van harte bedanken! De gulle gever die voor de financiering zorgde, Tolbrug uit Toldijk voor de houten palen, Jemto Mechanical Service voor de leuningen, en alle kleine en grote vrijwilligers voor al het werk om het pontje te bouwen.

Wij willen iedereen vragen zuinig te zijn op het pontje en er goed mee om te gaan. Dan kan jong en oud er lang van genieten!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Stuur ons een mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.