Wij doen mee met www.stemophetcooperatiefonds.nl van de Rabobank. Ons project is een semi permanente overkapping tegen de diverse weersinvloeden zodat het park nog beter bruikbaar wordt, zie foto.
Om op ons project te kunnen stemmen dient u lid te zijn van Rabobank Noord en Oost-Achterhoek. De mensen die lid zijn hebben een mail of brief ontvangen of krijgen die deze week. Bent u geen lid maar heeft u wel een rekening bij de Rabobank Noord en Oost-Achterhoek dan kunt u eenvoudig lid worden en ook uw stem uitbrengen. Hoe gaat dat in zijn werk.
Ga naar www.stemophetcooperatiefonds.nl onder Introductie staat een kopje Persoonlijke Code en hieronder Lid worden.
Heeft u uw code dan kunt u stemmen. Ga naar www.stemophetcooperatiefonds.nl en vervolgens naar ingediende projecten. Kies dan Stimulering werkgelegenheid en zoek Stichting Park de Bleijke. Klik op “lees meer” en dan op “breng uw stem uit”. Wij hopen op uw steun.