Zaterdag 4 november was het een fantastische, zonnige dag in Park de Bleijke. Rond 9 uur starten de eerste vrijwilligers van de Oudheidkundige vereniging al met het schoonmaken van het Bleekhuisje, het bruggetje en de wasstoep. Alles ziet er weer top uit!
Even later, na een heerlijk kopje koffie en koek, zijn de andere enthousiaste vrijwilligers gestart met het winterklaar maken van het park. Er is ontzettend hard gewerkt! De wilgen en fruitbomen zijn gesnoeid, er zijn ruim 600 bloembollen geplant, de omvorming van de bloemenbult is verder afgemaakt, er zijn kransen gevlochten van wilgentenen en de kinderen hebben geweldige vogeltaarten gemaakt die aan Verzorgingstehuis De Bleijke zijn geschonken.
Kern Met Pit kwam ook nog even kijken om te zien hoe mooi onze overkapping is geworden die wij dankzij hen hebben kunnen realiseren. Rond 12u was er een lekker kopje gevulde soep van Paulien en verzorgde Ons Huis / Mart Eten&Drinken een heerlijke lunch voor de harde werkers. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag waarbij er weer super hard gewerkt is door iedereen. Bedankt!