Vandaag kwamen de groepen 3, 5 en 7 van de Leer op bezoek in het park voor natuurstudie. Vol enthousiasme werden weer vele soorten waterdiertjes en insecten gevangen en bekeken en bloeiende bloemen bewonderd en op naam gebracht. Dit keer werden er vooral verschillende soorten bijen, soldaatjes, glinsterende haantjes, larven van lieveheersbeestjes, en wantsen gevonden. Bovendien zagen we de stadsreus, de grootste zweefvlieg van Nederland! Ook werden bloeiende klaprozen, kamille, goudsbloemen, koninginnekruid, cichorei, boerenwormkruid, wilde peen, koningskaars, vergeet-me-nietjes en kaasjeskruid herkend. En in de kruidentuin werd nog even lekker aan de munt en de rozemarijn gesnuffeld. Het was genieten voor iedereen! En Stichting Park de Bleijke bedankt de ouderraad voor de lieve gift, waarvan we weer wat spulletjes voor natuurstudie kunnen aanschaffen!